Ons Bedrijf

Welkom bij DMXWinkel.nl, dé online bestemming voor hoogwaardige DMX-oplossingen en AudioVisuele producten.

DMX en lichtinstallatie in het Openlucht theater Ede

Uitdaging

Wij geloven in meer dan verkoop alleen

Ons team van staat klaar om met u mee te denken en te adviseren, zodat u de juiste producten vindt die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en uitdagingen.

Ondersteuning

Advies nodig?

Mocht u vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar om u te helpen via telefoon of e-mail.

Betrouwbaar

Uitstekende klantenservice

Bij DMXWinkel.nl streven we ernaar om een betrouwbare en langdurige zakelijke relatie met u op te bouwen. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten, snelle verzending en uitstekende klantenservice. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Dank voor de hulp bij het realiseren van een nieuw lichtplan voor ons Openluchttheater in Ede, de technische oplossingen sluiten mooi aan bij de uitstraling van het theater en versterken die.

Guus Wijnsouw - voorzitter Openluchttheater Ede

Blij met de ombouw van onze ETC S4 profielen naar LED. We hebben de Tunable White variant en onze verhuurvoorraad is zo weer klaar voor de toekomst. Ook tof dat jullie de ombouwservice konden verzorgen!

Wilco Koudijs - eigenaar Wiko Service

Zijn er ook DIN-rail mergers?? En splitters? En DIN-rail DMX relais?
Hadden we dat eerder geweten. Maar desalniettemin erg blij om nu kennis gemaakt te hebben met het aanbod van Soundlight via DMXwinkel.nl! Dat maakt ons leven als installateur een stuk aangenamer!

Klant uit de installatiebranche (blijft liever anoniem).

Veel van onze vertrouwde ETC S4 profielen zijn inmiddels omgebouwd naar LED. We hebben de Tunable White variant en de 3000K Warm Witte variant. Ons theater wint zo viervoudig: lagere investering, lager energieverbruik, kleinere ecologische voetafdruk door hergebruik van wat we al hebben én een betere spot!
Verder erg fijn dat we de ombouw zelf
konden verzorgen!

Hoofd techniek - Theater Cultura Ede.

Bent u ook blij met onze producten diensten en/of services? Dan stellen we het op prijs als u uw ervaring hier wilt delen.

Een toekomstige tevreden klant.

Wij bedanken al onze mooie klanten voor het in ons gestelde vertrouwen.