Neem contact met ons op

DMX Winkel doet er alles aan om u meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat u bij ons alles kunt vinden wat u nodig heeft met de beste service.

Veelgestelde vragen

De levertijd van onze voorraad producten bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. De elektronica industrie zit in een bijzondere tijd, en levertijden kunnen soms behoorlijk oplopen en varieren. Heb je een project waar veel materialen in moeten? Neem dan gerust contact op zodat we een leveringsplanning kunnen maken.

Voor bestellingen binnen Nederland hanteren we een vast tarief van €20,- excl BTW voor verzending. Afhalen is op afspraak mogelijk.

Het liefst adviseren we u vooraf goed, zodat u enkel besteld wat u echt nodig hebt. Zo belasten we de aarde niet onnodig door pakketten heen en weer te blijven sturen. Mocht het toch een keer mis gaan dan accepteren we retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, mits de producten in ongebruikte en originele staat verkeren. Mailt u ons aub even wanneer u iets wilt retourneren.

Ja, we bieden garantie op al onze producten. De garantieperiode varieert per product. Neem bij garantieaanspraken contact met ons op.

We accepteren betalingen via iDEAL, creditcard (Visa, Mastercard) en bankoverschrijving. Je kunt de gewenste betaalmethode kiezen tijdens het afrekenen.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je een wijziging of annulering wilt doorvoeren. We zullen ons best doen om je verzoek te verwerken, maar kunnen dit niet garanderen als de bestelling al verzonden is. Bij materialen die speciaal voor u besteld zijn is annuleren niet mogelijk.

Ja, we bieden graag offertes voor bestellingen. U kunt de gewenste producten in uw winkelmand doen en dan voor de optie offerte kiezen. Of neem contact met ons op en geef de producten en aantallen door, zodat we een passende offerte kunnen opstellen.

Ja, we bieden technische ondersteuning voor al onze producten. Als je vragen hebt over installatie, instellingen of problemen ondervindt, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je graag dat wij projectondersteuning leveren of bijvoorbeeld complete stuurkasten voor uw project bouwen, dan kan dat ook. We maken graag een offerte op maat voor u.

Al onze producten voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en zijn van hoge kwaliteit. We werken samen met betrouwbare fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze producten aan de vereiste certificeringen voldoen.

Meer informatie

Stuur ons een bericht en we staan je zo snel als mogelijk te woord. Voor vragen kan je ook terrecht bij veelgestelde vragen.

  • Klantgerichte benadering
  • Hoogwaardige productkwaliteit
  • Deskundig advies en ondersteuning