Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt dmxwinkel.nl cookies. - Klik hier om deze melding niet meer weer te geven.

7048C-H | DMX naar DALI bus DT8 - RGB & CCT

Schrijf de eerste review van dit product

OF

Snel overzicht

De 7048C-H is een gespecialiseerde versie van de al bekende 7044B-H. Deze DMX naar DALI-DT8 RGB interface bestuurd een complete DALI bus. Hiermee kunt u meerdere DALI devices aansturen, ook devices met verschillende adressen.

7048C-H | DMX naar DALI bus DT8 - RGB & CCT

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De 7048C-H is een gespecialiseerde versie van de al bekende 7044B-H. Deze DMX naar DALI-DT8 RGB interface bestuurd een complete DALI bus. Hiermee kunt u meerdere DALI devices aansturen, ook devices met verschillende adressen.

De 7048C-H zet DMX signaal om in DALI-DT8 stuursignaal zodat u RGB waardes kunt besturen van DALI apparaten die dit ondersteunen (device type 8 of DT8 apparaten). Ook kunt u de kleurtemperatuur (Warm Wit naar Koud Wit en viceversa) aansturen, wat deze decoder bijzonder geschikt maakt om gebruikt te worden met zogenaamde PI-LED apparaten.

Tevens kan de 7048C-H geconfigureerd worden om DALi group adressen aan te sturen. De decoder is geconfigureerd om 1..16 adressen te besturen omdat dit net genoeg data doorvoer op de zeer trage DALI bus toelaat. U kunt de decoder configureren om DALI broadcast signaal uit te sturen (alle aangesloten apparaten, ook zonder DALI adres, reageren simultaan).

Houdt aub rekening met vertraagde snelheid en signaal delays door veel dataverkeer op de DALI bus wanneer er tegelijk meerdere adressen worden aangestuurd. Dit komt door het feit dat DT8 commando's opgebouwd worden uit meerdere standaard commando's, en door de lage DALI bus snelheid.

Wilt u RGBW DALI-DT8 fixtures aansturen? Gebruik dan de 7048D-H interface.

Moet u toch veel verschillende adressen aansturen dan adviseren we u om de DALI fade tijd in de DALI drivers in te stellen op minimaal 2 seconden om schokkerige stappen te voorkomen.

  • DMX DECODER
  • 5...80 DMX data slots
  • DMX512/1990, DMX512A, DIN56930-2
  • Output: DALI Bus, passive
  • max. 64 DALI participants
  • 1...16 DALI short addresses, or 1...16 group addresses, or Broadcast
  • periodic auto-refresh, switchable
  • Power Supply: 230V AC, approx. 3W
  • Dimensions: DIN rail, 4 units

PS: Een specifiek "DALI short address" of een "DALI group address" moet worden toegewezen aan de DALI unit/driver voordat deze kan reageren op de 7048B-H. Gebruik onze DALI TOOL om de ballasten voor te programmeren. Deze DALI-USB is optimaal geschikt voor het programmeren en klaarmaken van elke DALI installatie.

PS2: De DALI bus moet gevoed worden. Gebruik een geschikte DALI bus voeding zoals de DALI standaard dat vereist.

Extra informatie

Merk Soundlight
RDM Nee
Uitvoering din-rail uitvoering
[profiler]
Memory usage: real: 17301504, emalloc: 17004944
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem