Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt dmxwinkel.nl cookies. - Klik hier om deze melding niet meer weer te geven.

dmxwinkel.nl en OBM Veenendaal

 

Zoals u wellicht al heeft gezien is dmxwinkel.nl een onderdeel van OBM Veenendaal. OBM Veenendaal laat uw boodschap zien en horen. Wij gebruiken audiovisuele middelen om u, uw product en/of uw klant te ondersteunen. 
Techniek ter ondersteuning en technici die u verder willen helpen. 
.

Door ons dealerschap van Soundlight producten uit Duitsland zijn wij langzaam een bekende naam geworden in Nederland als het gaat om innovatieve oplossingen rondom dmx sturingen en conversie van en naar dmx vanuit diverse protocollen. Ook bouwen we desgewenst nieuwe oplossingen als er geen kant en klaar product bestaat voor een bepaalde toepassingen.

Eigenaar en directeur Auke Mak begon in 1994. Wij hebben achter al onze bedrijfs activiteiten dezelfde filosofie, namelijk: We zeggen wat we doen en daarna doen we wat we hebben gezegd.
We geloven dan ook niet in dom dozen schuiven. Liever denken we met u mee om te kijken welk product u kan helpen uw uitdaging te lijf te gaan. En terwijl we dat doen vinden we het belangrijk dat we het goed met elkaar hebben, wij met u, en u met ons. 

Als u benieuwd bent naar wat OBM Veenendaal allemaal nog meer doet kijkt u dan eens op www.obm-veenendaal.nl.

We hopen dat deze website u verder helpt bij uw uitdagingen. Mocht u meer willen weten of eens wat dingen in het echt komen bekijken of testen, bel/mail ons dan gerust.

We kijken er naar uit om van uw DMX uitdaging de onze te maken.

Bedankt voor uw tijd en interesse in ons en onze dmx winkel.

We hopen dat u net zo enthousiast over de verregaande mogelijkheden bent (geworden) als wij dat zijn.

Robbert Mak
DMX product specialist